Forside

Mine steder

 
 
 
 
 

Værvarsel for over 10 millioner steder over hele verden

Siste tweets fra @Meteorologene

Gå til twitter.com/meteorologene
  1. Både nord og øst i landet blir det varmere de neste dagene 🌡️ Et lite blaff av sommervarme gir opp mot 20 garder i indre støk i Nord-Norge på onsdag. Varmest blir det nok llikevel Østafjells der temperaturene kryper opp rundt 25 grader fra og med i morgen.
  2. Det er en grå start på tirsdagen Østsfjells. For de som savner sol og sommervarme er det heldigvis gode nyheter i vente 🌞 Været letter litt utover dagen og fra i morgen blir det sol både i sør og i øst, selv om skyene nok henger litt igjen nærmest svenkegrensa!

    Gif

  3. På med solbrillene 😎! Sola skin over Vestlandet, og utover dagen blir det skyfritt òg i Trøndelag 🌞 Første del av morgondagen ser òg nydeleg ut, men frå onsdag ettermiddag trekk det inn skyer og litt regn i nord.

    Gif

  4. Noen trenger minst 20 grader for å hoppe i vannet, mens andre bader til alle årstider 🌊. På Yr finner du sist målte badetemperatur for ditt sted ved å gå til "i nærheten" i appene. Så da kan du følge med på når din minimumstemperatur er nådd, så du får deg et bad i sommer 🏊🏽⛱️
Gå til twitter.com/meteorologene