Forside

Mine steder

 
 
 
 
 

Værvarsel for over 10 millioner steder over hele verden

Siste tweets fra @Meteorologene

Gå til twitter.com/meteorologene
  1. Sommeren er definitivt over for i år, og det markeres med nedbørsrekorder ved flere stasjoner i Sør-Norge☔ 📈Verdiene på kartet gjelder nedbør i millimeter for ett døgn, fra kl 06 til 06. På fredag får vi den endelige fasiten på hvordan septemberværet forholder seg til normalen.
  2. Klokken er halv ni om morgenen og nå er det like før "Ian" treffer vestkysten av Florida. Orkanen er klassifisert som kategori 4, og amerikanske myndigheter varsler om stort skadepotensial🌀 Det ferske satellittbildet er hentet fra GOES🛰️
  3. Sjå kor det er klarvær no!☀️ Satellittbiletet frå i dag tidleg viser nesten skyfritt over Trøndelag og Nord-Norge. Dei neste dagane er det også mykje sol og blå himmel i vente. Temperaturen vil ligge på 10-15 grader, men i nord blir det gradvis kaldare med nattefrost til helga.
  4. Kuling i vente på sørlandskysten ⚠️ Vinden som gir varme i vest er ikke like snill mot sørlendingene. Vi varsler nordøst stiv kuling (15 m/s) på kysten fra Lyngør til Lindesnes, så vis aktsomhet om du har tenkt deg i båt 🌬️🚤 Vinden løyer torsdag morgen.

    Gif

Gå til twitter.com/meteorologene

Andre tjenester fra Meteorologisk institutt