Ekstremværet «Ylva» treffer Nord-Norge

Flere steder kan få vindkast på opp til 50 meter i sekundet. – Denne stormen kan gi uvanlig stor skade, advarer meteorologen.

Ferjen over Høgsfjorden mellom Lauvvik og Oanes i Rogaland forsøke å ta seg over fjorden ved 09-tiden onsdag, men måtte gi opp å legge til ved ferjekaien på Lauvvik på grunn av kraftig vind.

Værsituasjonen på Sør- og Vestlandet under økt overvåkning

Kraftig vind og mye nedbør skaper trøbbel på veiene og i ferjetrafikken flere steder i landet. Meteorologisk institutt følger nå værsituasjonen ekstra nøye.

Like sør for Valebø i Telemark har en bil havnet i grøfta. Det gikk bra med sjåføren, som forteller at det var glatt og at han skled rett i grøfta.

Snøfall skaper vanskelige kjøreforhold

Fjelloverganger er stengt og snøfall i Sør-Norge skaper vanskelige kjøreforhold flere steder. Statens vegvesen ber bilister vise hensyn.

IKKE BRØYTET: Tidlig onsdag morgen så det slik ut på motorveien i Åsane.

Slaps, snø og glatte veier – slik så det ut på motorveien

Glatte veier, snøfall og uvær skaper problemer i hele Sør-Norge. I Bergen var det problemer på flere veier onsdag morgen.

ØDELEGGELSER: Kraftig vind løftet hustak i Troms og Nordland under en storm i januar 2015. Denne torsdagen kan vinden igjen vise muskler.

Kan bli ekstremvær både i nord og sør

Heftige vindkast i nord og voldsomme mengder regn og snø i sør. Nå advarer meteorologene mot alt været som er i vente.

Store snømengder kan skape kaos

Onsdag er det ventet store mengder nedbør på Sørlandet og på Østlandet. Det kan komme opp mot 40 centimeter snø enkelte steder i Agder.

Denne flotte skyen ble fotografert i Stavanger søndag morgen. Skyen har et spesielt bølgemønster, som kommer av vindretningen.

Sjekk den skyen!

Som oftest dukker de opp om sommeren, men fenomenet kan forklares i november likevel, ifølge meteorologen.

Yr på sosiale medier