Samanlikn vêret

Vil du sjekke vêret heime og på hytta samtidig? Eller kanskje du konkurrerer med venner om å ha det beste vêret?

Strålende sol (symbol fra yr.no)

No kan du enkelt samanlikne vêrvarsla for opp til 12 ulike stader. Den nye tenesta ser slik ut, og du finn ho øvst i venstremenyen på framsida til yr.no (merka med raud ring):

Mine steder

Du kan velje «Time for time» eller «Langtidsvarsel» for dine stader.

Foto: NRK

Slik gjer du det:

Leggje til ei ny stad: Trykk på knappen «Legg til i Mine stader» når du er inne på eit varsel.

Finne dine stader: Alle stadane du har valt som dine, dukkar opp i lista på framsida og på «Mine stader»-sida (lenkja merka med raud ring på biletet over).

Fjerne ei stad: Gå inn på staden du vil fjerne, og trykk deretter på «Fjern frå Mine stader» oppe til høgre.

Spørsmål og svar:

Kan eg ha den same lista på fleire datamaskiner? Du må trykkje på «Legg til i Mine stader» på kvar maskin du brukar. Du kan ikkje lagre stadene på ei maskin og så overføre dei til ein annan. Vi kjem ikkje til å lage ein innloggingsfunksjon på yr.no for å kunne lagre desse listene.

Kor mange stader kan eg ha i lista mi? Du kan ha opptil 12 stader i «Mine stader». Dersom du prøver å leggje til fleire, blir ein av stadene du har lagt til tidlegare sletta.

Eg trykkjer på «Legg til i Mine stader», men lista på framsida endrar seg ikkje. Du må godta informasjonskapslar frå yr.no for at vi skal kunne lagre stadene du vil ha på framsida. Be om hjelp frå administratoren av maskina di, eller ein teknisk kyndig ven!

Lista over «Mine stader» vart borte! Dersom heile lista forsvinn frå framsida av yr.no, er det mest sannsynleg fordi informasjonskapslane på maskina di er blitt sletta (dette kan i nokre tilfelle skje når du omstartar maskina di, eller om nettlesaren blir oppgradert). Du må gå inn og leggje til ein og ein stad på nytt.

Les meir om andre nye tenester på yr.no: Nå går sola opp på yr.no