Mine steder
Velg språk / Choose language:
Raud prikk

Havvarsel for 58,22324 6,52946 58°13′23″N 06°31′46″Ø

OBS-varsel for Østafjells: Lokalt stor gress-, lyng- og skogbrannfare i områder med barmark inntil det kommer nedbør av betydning. Se nettsiden senorge.no for oversikt over hvor det er barmark.

Kulingvarsel for Lindesnes - Åna Sira: Fra onsdag kveld nordøstlig periodevis stiv kuling, minkende torsdag ettermiddag.

Marinogram for 58,22324 6,52946

Marinogram for 58,22324 6,52946

Observasjoner fra nærmeste målestasjoner

Lista fyr (12,9 km unna)

Vind kl 1:
Frisk bris, 9 m/s fra øst
Trykk kl 1:
1028 hPa, ↑ opp 0,9 siste 3 t
Vær:
Skyet. Sikt: 50 km
Temp.:
Luft: 11,0°

Eik (31,6 km unna)

Vind kl 1:
Svak vind, 2 m/s fra sør
Trykk kl 1:
1029 hPa, ↑ opp 0,9 siste 3 t
Vær:
Delvis skyet. Sikt: 75 km
Temp.:
Luft: 11,6°

Meteorologens tekstvarsel

onsdag og torsdag

Lyngør - Åna Sira Nordøstlig periodevis stiv kuling. Stort sett opphold og perioder med noe sol. Torsdag nordøstlig bris, øst og nordøst liten kuling vest for Oksøy først på dagen. Utrygt for enkelte regnbyger, men også perioder med sol.

torsdag

Telemark og Agder Nordøstlig bris, øst og nordøst liten kuling på kysten vest for Oksøy først på dagen. Utrygt for enkelte regnbyger, men også perioder med sol.

fredag

Agder Nordøstlig bris, på kysten frisk bris 10 m/s, periodevis liten kuling 12. Delvis skyet, overveiende oppholdsvær.

lørdag

Østafjells og fjellet i Sør-Norge I sørlige strøk nordøstlig bris, ellers skiftende bris. Overveiende pent vær. Omtrent uendret temperatur.

søndag og mandag

Østafjells og fjellet i Sør-Norge Skiftende bris. Overveiende pent vær. Omtrent uendret temperatur.

tirsdag til fredag

Norge og Spitsbergen Det ventes lavtrykksaktivitet over Nordsjøen og Sør-Skandinavia. På Spitsbergen ventes for det meste nordøstlig bris, perioder med kuling. Opphold og perioder med pent vær. Omtrent uendret temperatur. I Nord- Norge ventes skiftende vindforhold, men etter hvert vind omkring øst, periodevis kuling. Litt nedbør av og til, men lange perioder med oppholdsvær i ytre strøk. Litt stigende temperatur. I Sør- Norge ventes skiftende vindforhold, perioder med kuling på kysten. Det ventes en skiftende værtype med nedbør av og til. Litt lavere temperatur, særlig om dagen.