My places
Velg språk / Choose language:
Raud prikk

Ocean forecast for 61.77508 6.20838 61°46′30″N 06°12′30″E

Marinogram for 61.77508 6.20838

Marinogram for 61.77508 6.20838

Observasjoner fra nærmeste målestasjoner

Wind at 20:
Light air, 1 m/s from east
Weather:
Partly cloudy. Visibility: 30 km
Temp.:
Air: 13.7°

Sandane lufthamn (8.1 km away)

Wind at 6:
Calm, 0 m/s
Pressure at 6:
1027 hPa, ↑ up 0.1 last 3 h
Temp.:
Air: 8.4°

The meteorologist’s forecast (in Norwegian)

Tuesday

Sogn og Fjordane Skiftende bris, fra i ettermiddag nordlig bris på kysten. Utrygt for morgentåke, ellers pent vær.

Wednesday

Sogn og Fjordane Skiftende bris. Utrygt for morgentåke, ellers pent vær.

Thursday

Vestlandet sør for Stad Bris av skiftende retning, i Rogaland for det meste østlig bris med kan hende liten kuling på kysten i sør. Oppholdsvær og en god del sol. Lokal morgentåke i lavereliggende områder. Litt lavere temperatur.

Friday and Saturday

Sør-Norge For det meste rolige vindforhold, med unntak av mulighet for østlig kuling på kysten sør i Agder. Kan hende litt regn innimellom nord for Stad og Dovre. Ellers lite eller ingen nedbør og en del sol, særlig i sørlige områder. Lokal morgentåke i lavere strøk. Litt lavere dagtemperatur i nord, ellers omtrent uendret temperatur.

Sunday to Wednesday

Norge med Spitsbergen Et høytrykk vil forbigående gi rolige vindforhold med lite eller ingen nedbør i store deler av landet. Vind og nedbør kan berøre områdene aller lengst nord i Nord-Norge og aller lengst sør i Sør-Norge. I slutten av perioden ligger det an til at høytrykket trekker seg litt østover med økende sannsynlighet for sørlig kuling og nedbør i ytre strøk fra Vestlandet og nordover til Finnmark. Lavere temperatur om natten, i slutten av perioden trolig stigende temperatur i Nord-Norge. På Spitsbergen først rolige vindforhold med lite eller ingen nedbør. Kjølig. Senere mest sannsynlig økende sørlig vind, mulighet for nedbør og stigende temperatur.