My places
Velg språk / Choose language:
Raud prikk

Ocean forecast for 61.77508 6.20838 61°46′30″N 06°12′30″E

OBS-forecast warning for Vestlandet og Trøndelag: Lokalt stor gress- lyng- og skogbrannfare i områder med barmark på Vestlandet og i Trøndelag inntil det kommer nedbør av betydning. Se forøvrig nettsiden "senorge.no" for oversikt over hvor det er barmark.

Marinogram for 61.77508 6.20838

Marinogram for 61.77508 6.20838

Observasjoner fra nærmeste målestasjoner

Wind at 20:
Light air, 1 m/s from east-southeast
Temp.:
Air: 16.1°

Sandane lufthamn (8.1 km away)

Wind at 4:
Light air, 1 m/s from east-northeast
Pressure at 4:
1029 hPa, ↑ up 0.1 last 3 h
Temp.:
Air: 8.6°

The meteorologist’s forecast (in Norwegian)

Thursday

Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal Skiftende bris, torsdag kveld nordlig bris på kysten. Stort sett pent vær.

Friday

Vestlandet sør for Stad Østlig eller skiftende bris. Fra fredag ettermiddag nordlig bris på kysten nord for Boknafjorden, nordøst frisk bris ved Stad. Utrygt for enkelte regnbyger, ellers stort sett pent vær.

Saturday

Vestlandet sør for Stad Nordlig bris på kysten nord for Boknafjorden, ellers bris omkring øst. Overveiende pent vær. Uendret eller litt høyere temperatur.

Sunday and Monday

Vestlandet sør for Stad Bris mellom nord og øst. Overveiende pent vær. Omtrent uendret temperatur.

Tuesday to Friday

Norge og Spitsbergen Det ventes lavtrykksaktivitet over Nordsjøen og Sør-Skandinavia. På Spitsbergen ventes for det meste nordøstlig bris, perioder med kuling. Opphold og perioder med pent vær. Omtrent uendret temperatur. I Nord- Norge ventes skiftende vindforhold, men etter hvert vind omkring øst, periodevis kuling. Litt nedbør av og til, men lange perioder med oppholdsvær i ytre strøk. Litt stigende temperatur. I Sør- Norge ventes skiftende vindforhold, perioder med kuling på kysten. Det ventes en skiftende værtype med nedbør av og til. Litt lavere temperatur, særlig om dagen.