My places
Velg språk / Choose language:
Raud prikk

Ocean forecast for 59.27260 6.32867 59°16′21″N 06°19′43″E

OBS-forecast warning for Vestlandet og Trøndelag: Lokalt stor gress-, lyng- og skogbrannfare i områder med barmark på Vestlandet og i Trøndelag inntil det kommer nedbør av betydning. Se nettsiden "senorge.no" for oversikt over hvor det er barmark.

Marinogram for 59.27260 6.32867

Marinogram for 59.27260 6.32867

Observasjoner fra nærmeste målestasjoner

Fister (Sigmundstad) (20.8 km away)

Wind at 5:
Light air, 1 m/s from north
Temp.:
Air: 8.6°

Liarvatnet (27.3 km away)

Wind at 5:
Light breeze, 3 m/s from north-northeast
Temp.:
Air: 7.3°

The meteorologist’s forecast (in Norwegian)

Friday

Rogaland Austlig bris, i morgentimene opp i frisk bris på kysten sør for Obrestad. Fra i ettermiddag nordlig frisk bris på kysten nord for Boknafjorden. Skyet eller delvis skyet, stort sett oppholdsvær.

Saturday

Rogaland Austlig eller skiftende bris, i sør austlig frisk bris utsatte steder. Først på dagen noe skyet, oppholdsvær, senere stort sett pent vær.

Sunday

Sør-Norge Skiftende bris. Noe skyet lengst nord, for øvrig pent vær. Forholdsvis varmt.

Monday and Tuesday

Sør-Norge sør for Stad og Dovre Mandag stort sett pent og forholdsvis varmt vær. Tirsdag for det meste bris mellom nordøst og nordvest. Litt regn i nord, senere også i sør. Snø i fjellet og i høyere strøk i nord. Kjøligere.

Wednesday to Saturday

Norge og Spitsbergen På Spitsbergen ventes for det meste bris omkring nord. Stort sett opphold og for det meste pent vær. Små temperaturendringer. I landet for øvrig ventes overveiende nordlig bris, av og til kuling på kysten og i fjellet. Regn og sludd av og til, snø i høyere strøk. Lengre perioder med opphold og en del sol sør for Stad og Dovre. Kjølig.