My places
Velg språk / Choose language:
Raud prikk

Ocean forecast for 59.27260 6.32867 59°16′21″N 06°19′43″E

Marinogram for 59.27260 6.32867

Marinogram for 59.27260 6.32867

Observasjoner fra nærmeste målestasjoner

Fister (Sigmundstad) (20.8 km away)

Wind at 8:
Light air, 1 m/s from east-northeast
Temp.:
Air: 7.1°

Liarvatnet (27.3 km away)

Wind at 8:
Light air, 1 m/s from north-northeast
Temp.:
Air: 3.8°

The meteorologist’s forecast (in Norwegian)

Sunday

Vestlandet sør for Stad Skiftende bris, fra i ettermiddag etter hvert nordlig bris på kysten. Utrygt for lokal tåke eller lave tåkeskyer på kysten, ellers pent vær.

Monday

Rogaland og Hordaland Nordaust eller skiftende bris, mandag ettermiddag og kveld nordlig frisk bris på kysten nord for Obrestad. Pent vær.

Tuesday

Vestlandet Nordøstlig kuling på kysten nord for Sunnfjord, ellers bris omkring øst. Opphold og perioder med pent vær. Uendrede temperaturforhold.

Wednesday and Thursday

Sør-Norge På kysten av Vest-Agder av og til østlig kuling, tidlig onsdag også nordøst kuling på kysten fra Stad og nordover. Ellers rolige vindforhold. Opphold og perioder med pent vær. I Trøndelag ventes litt stigende temperatur, ellers i Sør-Norge uendret eller litt synkende.

Friday to Monday

Norge og Spitsbergen Høytrykk opprettholder rolig, tørt og forholdsvis varmt vær i Sør-Norge, men i slutten av perioden ser det ut til at kjøligere bygeluft fra nord brer seg inn over Trøndelag og Møre og Romsdal. Også Nordland kan vente seg rolig og tørt vær på fredag. Ellers domineres været i hele Nord-Norge av nordvestlige vinder med bygevær og kuling i perioder, og synkende temperatur. På Spitsbergen ventes vind omkring nord, til dels kuling. Perioder med enkelte snøbyger, og fortsatt en kald værtype.